Dahliastraat 94 - Malden € 225.000,- k.k.

Aangekocht

Kenmerken

Koopprijs€ 225.000,- k.k.
StatusAangekocht

Omschrijving

Goed onderhouden gezinswoning met 4 slaapkamers en een zolderkamer, gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving vlakbij het winkelcentrum van Malden.
Op korte afstand bevinden zich het winkelcentrum van Malden, sportvoorzieningen, speelveldjes en basisscholen. Op de fiets bent u in 15 minuten in Nijmegen.

Indeling: entree met ruime hal met garderobe, toilet (2008) en meterkast/bergkast. De zonnige woonkamer heeft een fraaie hardhouten vloer en een doorloop naar de keuken. De keuken uit 1998 is in 2011 uitgebreid met een tweede keukenblok en beschikt nu over een kookplaat, dubbele spoelbak, vlakscherm-afzuigkap en een oven. Naast de in een nis geplaatste koelkast is een riante bergkast.

1e verdieping: op deze verdieping bevinden zich naast de badkamer uit 2008 met douche, vaste wastafel, toilet, mechanische ventilatie en mooie granito vloer, 4 slaapkamers. Allen van een mooi formaat!

2e verdieping: middels een later geplaatste vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Op de voorzolder is ruimte voor de wasmachine- en drogeropstelling en is de c.v. installatie. Aan beide zijden zijn bergmogelijkheden.
Voorts is er een slaapkamer met een Velux dakraam.

Tuin: er is een verzorgde achtertuin die gelegen is op het Zuid-Westen met een stenen schuur en achterom. Het dak van de schuur is in 2017 geheel vervangen.

Voorts: de woning is op de voordeur na geheel voorzien van dubbel glas en beschikt over een deels geïsoleerd dak. De kunststof kozijnen aan de voorzijde van de woning zijn in 2016 geplaatst en die aan de achterzijde in 2013. De goten zijn in 2011 vervangen. C.v. Nefit HR trendline uit 2014.