Home

Leenaers makelaardij is een ervaren makelaarskantoor in de regio Nijmegen met als drijvende kracht Michael Leenaers. Wij bieden diverse diensten in het vastgoed aan zoals aan en verkoop van objecten en advisering bij vastgoedproblematiek. Lees hieronder verder hoe Leenaers Makelaardij Malden is ontwikkeld door de jaren heen en maak kennis met Michael Leenaers, de eigenaar.

Wie is Michael Leenaers?

Ik ben Michael Leenaers, gecertificeerd makelaar en lid van de NVM. Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Beide ouders waren actief in de makelaardij even als mijn grootvader. Na mijn studie ben ik in 1989 in Nijmegen begonnen in de makelaardij als assistent makelaar en later als beëdigd makelaar/taxateur bij een groot regionaal makelaarskantoor.

Na 15 jaar ervaring op diverse afdelingen: woningmakelaardij bestaande bouw aan- en verkoop, nieuwbouw, bedrijfsmakelaardij en Vastgoedmanagement, ben ik in 2004 overgestapt naar Nederlands grootste dienstverlener in deze branche. In 2008 heb ik mij gevestigd als zelfstandig makelaar in de regio.

Doordat ik al meer dan 30 jaar actief ben in de “Nijmeegse“ vastgoedmarkt, beschik ik over een ruime ervaring. Ik ben ook actief in het sociale leven. Hierdoor kom ik met veel mensen in contact en word ik regelmatig geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen in de Nijmeegse onroerend goed markt.

Waarom Leenaers Makelaardij?

  • De garantie voor persoonlijke aandacht, korte lijnen met een duidelijke communicatie
  • Intensieve en optimale begeleiding van begin tot het eind van mijn dienstverlening
  • Jarenlange ervaring en creativiteit
  • Kennis van de regio, ik beschik over een groot netwerk
  • Gecertificeerd makelaar RM en lid NVM
  • Een juiste balans tussen prijs en kwaliteit van de geleverde diensten
  • Zorgvuldige waarborging van uw privacy

Waarin is Leenaers Makelaardij actief en waar?

Heb ik uw interesse gewekt? Neem u dan gerust contact met mij op. U kunt mij bereiken op telefoonnummer 024-3881284 of per email: info@leenaersmakelaardij.nl

Met vriendelijke groet,

Michael Leenaers RM